Yin yoga en klankschalen

Ben jij yin yoga docent? Wil jij iets bijzonders, heb je iets te vieren?
Dan bied ik je een bijzondere samenwerking aan. Het geven van een workshop waarin yin yoga ondersteund wordt door klankschalen.

Het samengaan van yin yoga waarbij het  in de houding blijven ondersteund wordt door de klanken en trillingen van de klankschalen. Dit samengaan zorgt voor ontspanning en maken deze workshop een bijzondere ervaring. Afsluitend verzorg ik graag een klankschalenconcert.

Na het verzorgen van een yin yogales in combinatie met klankschalen samen met Jolanda van den Akker van Bodywijs schreef een van de aanwezige deelnemers daarover het volgende:

Yin yoga in combinatie met de klankschalen is een mooie combinatie en een bijzondere aanvulling. Mede door de trillingen en klanken van de schalen zorgt het voor een intense begeleiding van de al ontspannen houdingen/asana’s. De klanken sluiten goed aan op de asana’s en zijn daardoor een perfecte aanvulling. Het zorgt voor de verdieping in de houdingen waardoor de klanken mij hielpen om een nog diepere ontspanning te beleven. De sensatie is puur en een bijzondere gewaarwording voor lichaam en geest. De klanken nemen je als het ware mee. Het klankschalenconcert na de yin yoga sessie is werkelijk een toetje en zorgt voor een complete ontspanning in het ‘zijn’. Het is moeilijk om het gevoel dat ik beleefde op papier te zetten. De beleving is gewoonweg fantastisch. Iedereen zou zich een dergelijke ervaring cadeau moeten doen.

Ben jij yin yoga docent en wil je jouw yogi’s iets bijzonders bieden? Neem gerust contact met me op.www.klank-schalen.nl