Klankschalen workshop

klankschalen-workshop

Wil jij samen met je collega’s, vriendinnen of familie een klankschalen workshop?

Ben jij op zoek naar een activiteit waar iedereen aan mee kan meedoen? Of wil je een ontspannen sfeer creëren voordat je met je team aan de slag gaat?  Voor een ieder die even niets wil…  tot rust wil komen of juist mindful wil zijn!

De klankenconcerten met o.a. Tibetaanse Klankschalen en gongs zijn geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid. Kleine of grote groepen, op een eigen locatie of in onze eigen ruimte.

Helemaal niets

Wij zorgen voor de matras en de klanken.
Verder hoef je helemaal niets! Lekker liggend op een matras kun je de klanken over je heen laten komen, door je heen laten stromen!Een klankschalen concert is als een reis door je lichaam. Iedere klank van de klankschaal is uit meerdere tonen opgebouwd. Iedere afzonderlijke toon heeft een eigen trilling; net als de weefsels in je lichaam. Door de trillingen worden spanningen in je lichaam als het ware los getrild. Alsof iedere toon de cellen, weefsels en organen aanraakt en vitaliseert. Door de trilling vermindert de spanning in het lichaam en zo ook de gevoelens van stress. De gedachtenstroom vertraagt om uiteindelijk helemaal tot rust te komen. Vanuit die rust krijgt je lichaam de gelegenheid om gezonde energie en weerstand op te bouwen.In slaap vallen mag: de klanken missen hun uitwerking nooit!

 
De kosten voor deze klankschalen workshop
 

In onze eigen ruimte:  Bij een groepsgrootte van minimaal 10 deelnemers zijn de kosten € 10,- per deelnemer.

Op locatie:  Bij een groepsgrootte van minimaal 10 deelnemers zijn de kosten € 10,- per deelnemer exclusief reiskosten en reistijd. Kleinere groep of andere omstandigheden neem even contact op.